Cytat:
Napisany przez palikot
Andy, w swoim zacietrzewieniu zaczynasz zachowywać się jak wyznawcy pewnego Prezesa. Oczytanie to nie wada, wbrew Prezesowi.
|
Z tym oczytaniem to był sarkazm
Mógłbyś się też odnieść o co chodziło Ci z:
Cytat:
w swoim zacietrzewieniu zaczynasz zachowywać się jak wyznawcy pewnego Prezesa
|
Konkretnie odnieś się do moich wypowiedzi. Pisanie ogólnikami niczego nie wnosi.
W tym temacie staramy się dyskutować merytorycznie i rzeczowo - co prawda nie zawsze to wychodzi, ale taki jest zamysł.
Wracając do iTunes to podtrzymuje to co napisałem. Normalny program, który ma opcję synchronizacji udostępni opcje do tego aby wybrać sobie na jakiej zasadzie taka synchronizacja ma być przeprowadzona.
Cytat:
Napisany przez M@X
Nie jest ograniczone, a wartosc jest adekwatna.
|
Dla mnie jest. Wielokrotnie pisałem dlaczego tak uważam.
Dlaczego mam kupić produkt, który mi zupełnie nie odpowiada?
A kto powiedział, że tego nie zrobiłem?
Cytat:
zapoznaj sie z idea jaka przyswiecala Apple od jego powstania
|
lol. Kupując toster, mikrofalówkę, rower czy samochód mam najpierw zapoznać się z biografią CEO danej firmy i jej samej? Co ty za brednie wygadujesz?
P.S. Apple jak każda inna korpo robi to dla kasy.
P.S.2. Idee to może miało jak Apple była malutka. Od momentu wzrostu są taką samoą bezduszną korporacją jak MS w roku 2000.
Cytat:
, przeczytaj biografie Jobsa i generalnie zrob jeszcze pare innych rzeczy, ktore pozwola Ci pozyskac troche wiedzy na temat Apple ;-)...
|
Uwierz mi ale wiedzę mam. Tak w ogóle to moja wiedza z zakresu IT przewyższa twoją - niejednokrotnie się o tym przekonałeś.
Aha i nie zamierzam czytać książek, które są pseudo biografią.
Twoje wypowiedzi coraz bardziej pokazują jak wielkim fanboyem się stałeś.