Podgląd pojedynczego posta
Stary 03.12.2011, 01:15   #14127
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez palikot Podgląd Wiadomości
Pewnie mi to zły mod skasuje, ale ja się wtedy popłaczę,
bo to najpiękniejsza piosenka, jaką w życiu słyszałem.

Śpiewa Monika z Kulfonem

Chodzą słuchy, że już nie ma Kulfona w telewizji, bo przez złych ludzi został oskarżony o promocję homoseksualizmu...
(to dwóch facetów jest, Kulfon: Mirosław Wieprzewski i Monika: Zbigniew Poręcki)
Biedny Kulfon

A kto pamięta jak Kulfona porwał Pruszków, razem z samochodem TVP?
Wołomin dał słowo, że odbiją Kulfona
Albo odwrotnie, już nie pamiętam, kto go ukradł.
Zmyślasz, czy tworzysz?
Cytat:
Napisany przez yahol Podgląd Wiadomości
Może trochę nie w temacie, może spóźnione, ale dam:
Urban Dictionary, to poważna strona, znajdująca się na liście najlepszych słowników internetowych i traktowana jako źródło.
Jest wiec to strona poważana i poważna, a ja, wiadomo, poważny nie jestem, raczej nawet niepoważny, więc ośmielam się wyszukać w owym słowniku, słowo Tusk, albowiem ciekaw jestem co ono oznacza, innymi słowy, jaki jest źródłosłów tegoż wyrazu.
I oto co otrzymałemTusk
Ci co znają angielski, zrozumieją, ci co nie znają niech poproszą o tłumaczenie.
To jest podłe, nie wiem jak takie strony mogą tworzyć takie skojarzenia. Jarosław Kaczyński nigdy nie powiedział, że jest przeciwny, dlatego jego zajadła postawa wobec gejów, jest jasną przesłanką, aby sądzić, że jest ukrytym gejem, mało tego, on nienawidzi gejów i jest pseudokomunistą uwielbiającym Stalina, Hitlera i innych takich totalitarnych zboczeńców jak Jarosław Kaczyński.
ed hunter jest offline   Odpowiedz cytując ten post