Podgląd pojedynczego posta
Stary 05.12.2011, 18:11   #1
SMBA
Wyjadacz ;)

Data rejestracji: 06.07.2009
SMBA zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Talking [Serial] MLP: Friendship is Magic

Są jacyś Bronies na forum?
Cytat:
My Little Pony: Przyjaźń to Magia (ang. My Little Pony: Friendship is Magic) ***8211; amerykańsko-kanadyjski serial animowany z serii Mój mały kucyk, stworzony przez Lauren Faust i produkowany od 2010 roku przez Studio B Productions oraz Hasbro Studios techniką komputerową.
Serial, którego główną grupą docelową są małe dziewczynki, zdobył na całym świecie rzesze fanów płci męskiej w wieku nastoletnim i studenckim. Elementy tego programu stały się częścią kultury remixu ***8211; fani serialu nazywani bronies (słowo utworzone poprzez połączenie angielskich słów brothers <bracia> i ponies <kucyki>) tworzą przeróbki filmów i zwiastunów, własną muzykę, rysunki, opowiadania a niektórzy nawet gadżety (figurki, pluszaki, itp.) związane z kreskówką.
Pewnie wam się wyda dziecinne... bo jest, co nie zmienia faktu że uwielbiam FiM (zaznaczam, że FiM to coś zupełnie innego niż te stare serie, Faust - autorka FiM pracowała również nad takimi animacjami jak Atomówki, czy Dom Pani Foster).
Polecam spróbować obejrzeć - moja pierwsza reakcja była w stylu "Czemu ja to oglądam... i czemu to mi się podoba?"

PS.
SMBA jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online