Podgląd pojedynczego posta
Stary 07.12.2011, 14:51   #3857
Jarson
Pa rampamer
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.10.2006
Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez Bartez Podgląd Wiadomości
Może to, że nie jest jego?
Cytat:
Napisany przez grzeniu Podgląd Wiadomości
Chcesz oszczędzać na paliwie, a przy tym jeździć większym autem?
Na takie 'dojazdy' i tłuczenie to tylko jak najmniejsze autko, i do tego tanie w ewent naprawach. Nie wiem, co ty chcesz od tej fabii
O to właśnie chodzi Nie chodzi mi o mega oszczędności, ale przy silniku 2.0 to już będzie nawet w gazie drożej niż obecnie pali Skoda w benzynie.

Myślę, że przy mojej (średnio dynamicznej) jeździe mogę w silniku 1,6 nie przekraczać 10l gazu (mam do pracy 18 km dobrej prostej drogi i kilometr przez miasto, więc to taka prawie trasa).

Jarson jest online   Odpowiedz cytując ten post