Podgląd pojedynczego posta
Stary 09.12.2011, 14:30   #471
EkspertPhilips
Nowy na forum

Data rejestracji: 22.12.2010
EkspertPhilips w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Piwonio,

Ze swojej strony chętnie pomogę Ci w wyborze golarki marki Philips, a ponieważ, jak napisałaś, skóra Twojego mężczyzny jest bardzo wrażliwa, proponowałbym zastanowić się nad modelem AT890 z serii Aqua Touch. Obecny w tym urządzeniu system Aquatec umożliwia bowiem golenie zarówno ***8222;na sucho***8221;, jak i ***8222;na mokro***8221; (z użyciem pianki lub żelu), co zmiękcza zarost, zwiększa ślizg głowic i nawilża skórę, minimalizując ryzyko podrażnień. Poza trzema ruchomymi głowicami, o których pisali już moi przedmówcy, golarkę tę wyróżnia specjalna technologia podwójnych ostrzy ***8222;Super Lift&Cut***8221;, z których pierwsze delikatnie unosi włoski, a drugie goli je przy samej skórze ***8211; zwiększa to precyzję golenia.

Warto też dodać, że model ten może pracować bezprzewodowo. Posiada również użyteczną funkcję szybkiego ładowania, dzięki której już po jednej godzinie jest gotowy do użycia. Po pełnym naładowaniu działa natomiast nawet do 17 dni.

AT890 mieści się oczywiście w budżecie, jaki
podałaś. Może zainteresuję Cię też fakt, że golarka ta objęta jest też teraz promocją - po zakupie możesz otrzymać zestaw kosmetyków NIVEA FOR MEN.

Mam nadzieję, że pomogłem. W przypadku dalszych pytań, możesz napisać do mnie na adres ekspert(at)philips.com.

Pozdrawiam
Ekspert Philips

Ostatnio zmieniany przez EkspertPhilips : 09.12.2011 o godz. 14:32
EkspertPhilips jest offline   Odpowiedz cytując ten post