andy,
nie da rady w ten sposób rozmawiać, nawet to forum nie ma technicznych mechanizmów do cytowania w drzewkach.
Masz ścisły umysł, jesteś spec. IT i często literalnie rozbierając czyjąś wypowiedź - masz rację, bo widzisz błędy wyrażone w języku.
No ale czasem warto byłoby zebrać dyskusję do kupy, odnieść się w prostych zdaniach ułożonych w akapity i zrezygnować z pobocznych wątków.
Niemniej to już z kimś innym, nie ze mną.
Zacytuję tylko jedno, akurat najmniej ciekawe z całej tej wymiany zdań, ale trudno:
Cytat:
Napisany przez andy
Mimo, że Cię lubię to gydbym był modem dostał byś bana za to. Jedną rzeczą jest używać mocnych słów podkreślając swoje wypowiedzi, a czym innym jest zwykłe chamstwo.
|
Czyli rozumiem, że w/g Ciebie poziom chamstwa zależny jest od wielkości czcionki. Nie wiem czy serio to brać.
Musisz widzieć, że tylko zacytowałem wulgarne słowa demka, rzucone trzy posty niżej. Musisz widzieć, bo sam je cytujesz, odnosisz się i nie widzisz problemu.
Zapewne widzisz też, że demek z upodobaniem używa tego słowa.
Ja demka skądinąd bardzo lubię i w ogóle mi jakoś strasznie to nie przeszkadza. Ot, czasem się do niego przyczepię, gdy już mnie wkurzy. Dziś akurat powiększeniem jego wypowiedzi. Wali po oczach, prawda? Ale mnie tak samo wali, gdy nafajdane po cichu w kąciku.
Również Ciebie lubię i skoro żądasz dla mnie bana, to OK. Byłeś tu moderatorem, masz poniekąd takie prawo. Widzę Berionu na jabberku i zaraz go poproszę, skoro tak bardzo chcesz.... Trochę mi szkoda, bo już nie będę się wygłupiał z kolejnym kontem, no ale jak mówiłem, twoje zdanie cenię. No to cześć!