Podgląd pojedynczego posta
Stary 15.12.2011, 07:39   #44
- Deckard -
Odnowiony Cyfrowo

Data rejestracji: 23.05.2006
- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
czyli reasumujac klepiecie telefony na akord boliczy sie norma,w dupie jest klient bo w waszych oczach jesli chce miec dobrze zrobiony tel to niech płaci jak za zboże

a ja wam mówie NIE , wole isc do znajomego który ma serwis pod przysłowiowymi schodkami PKS'u ale jak mi raz pocisnie bubla to wiecej nie przyjde tak jak do was

chociaż nie miałem z wami do czynienia ale po twojej wypowiedzi na pewno nie zaryzykuję naprawy telefonu u was

w obawie że technik bedzie sie spieszył i po łebkach naprawi w koncu spieszy sie na fajke

no i z takim podejsciem do klienta sami strzelicie sobie w kolano

edyta:
poza tym Panie theoneman do pracy przychodzicie w celu wspólnego realizowania zadań jakim jest naprawa telefonów, za to otrzymujecie wynagrodzenie.

błedem jest myslenie że przychodzicie zarabiać pieniadze,zarabiac pieniadze mozna na giełdzie papierów wartosciowych

Ostatnio zmieniany przez - Deckard - : 15.12.2011 o godz. 09:15
- Deckard - jest offline   Odpowiedz cytując ten post