Podgląd pojedynczego posta
Stary 21.12.2011, 21:17   #3889
grzeniu
XV1100
Zlotowicz

Data rejestracji: 19.02.2002
grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Na dobrze wyrychtowanym gaźniku zapala prędzej, niż na super wtrysku. Trzeba do tego tylko trochę wiedzy i czas poświęcić.
Jeśli trzeba kręcić, to gaźnik do regulacji.

A te pokrowce, to nie wiem, bo nigdy nie używałem. Nie mam przekonania, bo co niby może dać, jeśli nie podgrzewa?
Swoją drogą ciekawe ile to wytrzyma, jeśli jest szczelnie w nim zamknięty akumulator, a którego normalnie w trakcie eksploatacji wydzielają się żrące gazy?
Może ktoś ma i coś powie na ten temat.