Re: Re: Re: Re: Re: Re: WinOn Cd czy Nero?
Cytat:
memorando napisa***322;(a)
CZLOWIEKU wjerdź na microsoft przeczytaj uważnie win xp pro potrzbuje 128 ramu do pracy minimum aby stabilny byl zalecana wielkośc ramu jest 256 ramu do pracy naprawde stabilnej win xppro bez konfiguracji
zaladowany żre slownie 128 mega pamięci 100 z ramu 28 ze swapa nie ważne co podaje taskmgr ale same uslugi po zaladowaniu na świeżo win xp pro żrą bardzo dużo ramu 20 % jest ukrytych aby użytkownik nie wyłączyl ich a są to śmieci mialem winxp z ramem 128 pro wersja to przy winoncd nie skakal zbyt dobrze (wersja 5) a nero normalnioe config kompa byl celeron 1200 ram 128 radek 8500 pro
|
Moja kobieta ma kompa duron 850 +128MB ram + winxp +nagrywarka hp 8100 (4x2x24) i nie ma problemow z wypalaniem plyt.
Ps. jak ja kupowalem tego HP to w kompach jak sie mialo 32 MB ramu to byl SZOOOOOK i wtedy tez jakos wypalala.
PS. te wszystkie programy sa corac gorzej pisane i dlatego potrzebuja coraz wiecej ramu.