Podgląd pojedynczego posta
Stary 24.12.2011, 14:37   #2777
czary2mary
Zamaskowany

Data rejestracji: 12.10.2005
czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez Marcin1609 Podgląd Wiadomości
ok. dziękuje ale odpowiesz mi czy nagrywane filmy tą nagrywarką pójdą na odtwarzaczu DVD Thompson?

Teoretycznie jeżeli odtwarzacz jest sprawny to na pewno.

Cytat:
Napisany przez jarek_135 Podgląd Wiadomości
Witam,
Mam Pioneer'a DVR-215D i wybrałem go świadomie ( miał dobrze nagrywać i średnio-słabo odczytywać ). Ale po jakimś czasie kończy się na tym, że daję mu czystą płytkę Verbatim ( czy cd, czy dvd ) do wypalenia i mieli nią i nic więcej. Czyściłem go już raz ( otworzyłem go i wacikiem z wodą utlenioną, czy czymś podobnym, może jakaś woda toaletowa ) i pomogło, ale nie na długo. Miałem dwa takie, z drugim tak samo, ale go już nie chciało mnie się otwierać. Może jest jakiś sposób, żeby im polepszyć odczyt?

Napęd ma problemy nawet z tłoczonymi, oryginalnymi płytami...

Zastanawiam się teraz, zawsze miałem Liteon'y począwszy od nagrywarki CD x48 i nigdy problemu nie było.

Teraz mam tylko takie wymaganie, że musi być SATA i najlepiej z LS itp. Zazwyczaj wypalam płyty CD audio ( tylko wave!! ), jakość najwazniejsza! Czasem jakieś DVD.

Tak na szybko uwagę przykół:
Liteon iHAS624 SATA LabelTag (black) za 110 pln'ów, ale Wy znacie się na tym lepiej. Potrzebuję raczej uniwersalny napęd, dobrze ma nagrywać, ale i dobrze odczytywać.

Zapomniałem:
Ważne, żeby napęd nie był też strasznie dokuczliwy podczas odczytu, np. żeby dało się przyjemnie oglądać film dvd odczytywany bezpośrednio z napędu.

Jak najbardziej iHAS 624 polecamy

Mój sklep on-line
czary2mary.pl
czary2mary jest offline