Podgląd pojedynczego posta
Stary 25.12.2011, 07:15   #2780
czary2mary
Zamaskowany

Data rejestracji: 12.10.2005
czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez Marcin1609 Podgląd Wiadomości
to może zamiast tych "Sonówek" kupić iHAS 624? i jakie jeszcze polecasz plytki CD-R CD RW ? na których sklepach w necie kupić wyżej wymienione płytki ?
Z CD-R ja używam teraz tylko Sony i JVC-według mnie teraz są najlepsze
Polecam sklep Platinet

http://www.sklep.platinet.pl/NOSNIKI...3,929,%29.aspx

Co do napędu to iHAS ma lepszy odczyt ale większą awaryjność

Cytat:
Napisany przez toorop Podgląd Wiadomości
Witam,

Szukam nagrywarki, która będzie nagrywała bardzo dobrze płyty DVD+R DL. Zastanawiałem się nad nowym modelem Plextora ( ok 150 zł ) oraz wspomnianym wyżej iHAS624 - B, ale po przeczytaniu kilku informacji o liteon'ie już taki pewny nie jestem. Zdarzają się przypadki szybkich "smierci" tych optyków. Informacje dotyczyły Liteona, ale Plextor przecież też jest robiony teraz przez Laiton'a.
Sprzedawca w sklepie powiedział mi, że liteonów nikt nie chce kupować ze względu na ich awaryjność i polecal mi nowy model ASUS'a lub LG.
Proszę o pomoc w naprowadzeniu na właściwy model nagrywarki, która będzie nagrywała bez błędów idealnie nośniki DVD+R DL.
Idealnego zapisu jak i idealnych płyt nie ma Plexstor i Asus to oem Lite-ona
Wszystkie napędy teraz trafiają się awaryjne mocno-LG też -po prostu loteria

Mój sklep on-line
czary2mary.pl
czary2mary jest offline