Podgląd pojedynczego posta
Stary 26.12.2011, 01:06   #42
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez Patrix Podgląd Wiadomości
Mnie skusił, no bo w zasadzie po co keyboard.. do "obracania" kartek ?

W "zwykłym" Kindle, masz mniej pamięci, brak audio i klawisze,
w Kindle Touch masz więcej pamięci, audio i brak klawiszy
Zwykły w ogóle nie wchodzi w grę. Zresztą różnica pomiędzy nim a Touch to 20$ (będę kupował w Stanach), czyli praktycznie nie ma różnicy. Ewentualny wybór tylko pomiędzy Keyboard a Touch.

Cytat:
Napisany przez Agusia Podgląd Wiadomości
Zaletą tego z klawiaturą jest darmowy dostęp do internetu przez 3G na całym świecie. Nowsze tej opcji nie mają.
W Touch tego nie ma? Na pewno?

Tego argumentu nie brałem pod uwagę, ale jeśli faktycznie tak jest, to wybór jest prosty, bo myślałem tylko o wersji z 3G i dostępnem do internetu w ten sposób.

Cytat:
Napisany przez Patrix Podgląd Wiadomości
Eksperymentalny i w wielu krajach niedziałający/nieoficjalny dostęp realizowany w roamingu przez jakiś ich proxy,
który mogą w każdej chwili wyłączyć tzn ograniczyć jedynie do wikipedii i ich sklepu.
Ja akurat na tę funkcję się nie rzucałem, bo bardzo spartańsko to na takim ekranie wygląda,
no i nici z poufności (proxy).

Jako sama ciekawostka to mnie to bardzo ciekawi
dlaczego akurat w Touch'u wycięli landscape i pełny dostęp web - czyżby aby nie było zbyt wygodnie ?
W Polsce działa i to działa dobrze. Wyłączyć faktycznie w każdej chwili mogą, ale od kilku lat tego nie robią, więc zakładam, że na razie się na to nie zdeycdują. No chyba, że po tym jak Amazon wejdzie do Polski Polakom to jakoś ograniczą. Nie pierwszy raz byśmy już podobnie byli traktowani.

Ale na razie zakładam, że będzie i jest to dla mnie istotna funkcja.

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post