Podgląd pojedynczego posta
Stary 27.12.2011, 12:55   #890
icemac
RESTECPA ~ SZACUKEN
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.02.2003
icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
mam pytanko odnośnie konfigu - może ktoś się bawił

zakupiłem nowy router adsl - asusa dsl-n10 - prędkość i stabilnośc neta mi sie poprawiła - w porównaniu ze starym pentagramem.
do tego posiadam jak poprzednio Black AP jako repeater, ale tu zaczynają się "schody" - ponieważ "obcina" mi prędkość z tej co mam na asusie o około 50% ...

w związku z tym pytanie (nie chcę kupować nowego sprzętu jajk np AirLive G.Duo ) - czy urządzenia mozna ustawić jako AP z WDS - może to by coś pomogło ??

wiem, że antena tu służy do odbioru i rozsyłania sygnału, ale może coś by sie poprawiło ??
miał ktoś z czym takim do czynienia ??

dzięki

Ostatnio zmieniany przez icemac : 27.12.2011 o godz. 12:59
icemac jest offline   Odpowiedz cytując ten post