Podgląd pojedynczego posta
Stary 27.12.2011, 21:23   #14223
- Deckard -
Odnowiony Cyfrowo

Data rejestracji: 23.05.2006
- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
W Polsce chcesz być dobrze leczony i diagnozowany to inwestuj w siebie w prywatnych znajomych lekarzy
bo po pierwsze wiesz ze choć trochę sie postara a i kolejki do specjalistów potrafia trwac 6miechów [ tyle czekałem na ortopede ]

poza tym dlaczego jak dostałem kolki nerki to przez trzy dni chodzilem na ketonalu a moja pani doktor z NFZ twierdzila ze jestem zdrowy jak młody bóg ...

tyle mam do powiedzenia o polskiej służbie zdrowia . rzadko z niej korzystam ,raz na rok góra dwa razy a i tak qrwa czekam po 6 miechów.. a tyle kasy miesiecznie ciachaja

ide po browar..
- Deckard - jest offline   Odpowiedz cytując ten post