|
Jak odzyskac utracone dane?
Witam.
Moj problem jest dosyć nietypowy a więc zaczne od początku. Miałem zainstalowany piracki system win7 ultimate, były utworzone 2 partycje C: 84gb NTFS i D: 200gb NTFS na Dysku d: miałem wszystkie ważne pliki (zdjecia, filmy, prace licencjacka) no i jak to przy pirackiej wersji trzeba było zainstalować aktywator posłużyłem sie open 7 activatore. Wszystko sie zainstalowało reset kompa i przy starcie włączyło mi sie okno przywróć system do ustawien fabrycznych, miałem do wyboru 3 opcje. Dwie dostyczyly przywracania ustawien fabrycznych no i 3 Zakonćz raz zakonczylem ponowny restart i dalej to samo przywracanie. Pamietam że działała tylko jedna opcja z przywracania, wiec sie ją posłużyłem no i tu sie zaczeło. Przywracanie ustawien fabrycznych ukończone pomyslnie komp się włącza ponownie i kaplica;/ ustawienia fabryczne sie przywróciły, orginalne oprogramowanie wgrało sie na dysk D: ciekawsza sprawa to taka ze partycja D zamieniła się pojemnością z partycja C, C200gb D84gb no i wszystkie dane poszły sie je*** czy jest mozliwość odzyskać utracone dane po takiej operacji. Probowałem 2 programów GetDateBack i Easy Recover. Prosze o szybka pomoc
|