Dyskusja: Jaka drukarka?
Podgląd pojedynczego posta
Stary 01.01.2012, 13:15   #6
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Zamówiłem 2 sztuki, tylko nie zapłaciłem, bo nie wiem, czy 13 złotych za kuriera dotyczy również 2 sztuk (czekam na odpowiedź). Strasznie jestem ciekawy jak to będzie działać, zamienniki no name, których używam obecnie, działają lepiej od oryginałów (proszek lepiej trzyma się papieru), ale przy drukowaniu większej ilości kartek, trzeba otworzyć okno i uciekać, taka chemia się w powietrzu unosi.
ed hunter jest offline   Odpowiedz cytując ten post