Dyskusja: Zakup notebooka
Podgląd pojedynczego posta
Stary 02.01.2012, 17:16   #1694
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez Misiek4 Podgląd Wiadomości
Andrzej, w Win7 mam ustawione 125% i przegladarki www tez mam ustawione na 125-130%. Przy takich ustawieniach wszystko jest czytelne i nie ma ryzyka, że stracisz oczy. Jak sie przyzwyczaisz do "gladkosci" ekranu, to nie ma szans, żebyś wrocil do zwyklego ekranu.
No tak to sam robiłem (miałem chyba na 120). Tylko, że tak jak w Windowsie generalnie to dobrze działało (generalnie, bo np. były problemy z ikonami na pulpicie - ich dopasowaniem do krawędzi ekranu itp., paskiem systemowym i czymś tam jeszce), tak w Operze było słabo. Przewijanie tak powiększonej strony często się zacinało, zużywało bardzo dużo zasobów, materiały wideo choćby w artykułach na Onecie wyświetlały się dziwnie.. Generalnie dało się z tym żyć, ale nie było to zupełnie bezproblemowe (na tyle, że ostatecznie przesiadłem się na mniejszą rozdzielczość).

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post