Podgląd pojedynczego posta
Stary 02.01.2012, 20:54   #14251
- Deckard -
Odnowiony Cyfrowo

Data rejestracji: 23.05.2006
- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
dla mnie ktoś kogo niby nie stać 600zł na kurs sepowski i musi się zatrudnić na 3 lata jest śmieszny

koleś który po kursie za 600 nakazuje podpisywać lojalki tez jest śmieszny

ludzie młodzi nie chcą w siebie inwestować , zamiast 3 imprez na miesiąc bylo by nie jednego stać na taki kurs i po problemie,

ale niestety duża cześć społeczeństwa młodego 20-30lat jest nakarmiona papka ze jak sie na jakieś tam studia

zapisze i jak bog da skonczy to od razu 5 ptysi na reke

praca w weekend normalna sprawa- zdarza mi sie w niedziele zapindalac i żyje

sa pracodawcy uczciwi i nie uczciwi jak wszędzie , większa kasę da sie zarobić w malych firmach jeśli sie czlkowiek przyłoży i pokaze ze mu zalezy a pracodawca jest uczciwy

jak w mojej ex firmie przychodzily laski z srednim do pakowania i rozpakowywania towaru za 1200 na reke,

i jak miały zostać godzinę dłużej to sapały ze im sie nie opłaca - ja sie pytam jak im sie nie opłaca - w domu zarobią więcej? nie? gdzie indziej zarobią więcej ? tak? to niech tam ida pracować a nie tracą swojego i firmy czasu

w Polsce modne zrobiło sie narzekanie 'za tyle nie bede robił'

sam w życiu popełniłem błąd że załatwiłem znajomemu pewna prace za 1800brutto od razu z umowa na rok,

nawet nie poszedł na rozmowę bo stwierdził z dziewczyna że mu się nie opłaca i idzie na zasiłek ,

coś tam doszkubie na czarno a za 4 miesiące wyjada na szparagi do niemiec i wrócą jako rokefelery ,

ja wyszedłem na idiote przed znajomym z innej firmy ale ex znajomy który o prace się starał do dziś na bezrobotnym siedzi

Ostatnio zmieniany przez - Deckard - : 02.01.2012 o godz. 22:53
- Deckard - jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online