Podgląd pojedynczego posta
Stary 06.01.2012, 15:09   #4264
andy
logged out
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 12.07.2003
andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
Cytat:
Napisany przez palikot
Zgłoszę Ciebie do raportu u samego nadzorcy Reetou, jeśli nie zaprzestaniesz używać określeń typu: bzdura, bełkot, klocek etc

A ma nowy pasek.
Piszesz bzdury i nieprawdę. Przeinaczasz fakty. Napisałem jak było na prawdę.
CIQ w androidzie zostało zaadoptowane przez niektórych operatorów z USA a nie przez Google. CIQ w słuchawkach Apple zostało zaadoptowane przez Apple. Kropka.

Cytat:
W iPhone CIQ było wdrożone prawidłowo.
W którymś tam chińskim czy koreańskim klonie: nieprawidłowo.
Zaczynasz dyskutować jak yahol.

W iOS5 faktycznie udział ICQ jest minimalny, jednak nie ma informacji jak to było od pierwszej wersji.
Google pozostaje czyste w tej sprawie. Pisanie inaczej jest KŁAMSTWEM.

Cytat:
No pewnie tak, ale to bez znaczenia, bo wedle dostępnych informacji:
CIQ w iPhone było wdrożone prawidłowo, wręcz w sposób zachowawczy (o czym już 18 razy pisałem). Nie jest żadnym problemem.
Jak to bez znaczenia? Oskarżasz firmy i później piszesz, że bez znaczenia jest jeżeli w tym nie braly udziału?

Przypominam, że nie ma wiarygodnych informacji jak wyglądała implementacja w iOS w wersjach wcześniejszych (liczę od powstania iP), więc nie wiadomo co wyciągały.

btw, czy w końcu ktoś skomentuje to?
http://www.youtube.com/watch?v=IJ_SAA4d7OA

######

Cytat:
Napisany przez yahol
Ja pójdę nieco dalej, postaram się, i to moje noworoczno-trzykrólowe, postanowienie:
-nie bełkotać więcej na tym forum!
Jeżeli nie masz nic merytorycznego do napisania, to będzie najlepsze co możesz zrobić.

Ostatnio zmieniany przez andy : 06.01.2012 o godz. 15:23
andy jest offline   Odpowiedz cytując ten post