Podgląd pojedynczego posta
Stary 04.03.2003, 17:03   #8
Luzaczek
Stały bywalec ;)

Data rejestracji: 08.02.2003
Luzaczek zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
CobraVerde napisa***322;(a)
posłuchaj Luzaczek - o problemach z Nero słyszałem i stwierdziłem, jedynie, że to sprawa marginalna.
Tak jak marginalne sa czytniki pioneera, bo glownie z nimi nero mial problem. Zreszta pierwsze pytanie jakie sie pojawilo po wypuszczeniu "15" nero - czy juz usuneli problem niekompatybilnosci :-)
Ale ogolnie masz racje.

Cytat:
mały bagażnik i wchodzi do niego tylko worek kartofli poza tym sam przyznasz, że wsparcie dla obu formatów to reewlacja a decyzja Microsoftu o wsparciu standardu PLUS nie wróży dobrze MINUSOM do których należy LG.
Nie zachwycalbym sie standardem +/-. Osobiscie wydaje mi sie, ze wiekszosc posiadaczy sony i tak pali minusa. Miales racje - dvd jest do filmow. Biorac pod uwage ich cene (od 25zl/szt oryginal) stosowanie nosnika + i przeplacanie 1000zl za nagrywarke jest mocno watpliwym posunieciem ekonomicznym.

Cytat:
ty cytujesz jeden numer Chipa i na oczy zapewne nie widziałeś nic poza tym LG i próbujesz robić za eksperta.
Cytuje 1 i prosze bym nie musial wiecej - znaczy, ze wiecej... jest.

Cytat:
ja testowałem wszystkie dostępne modele nagrywarek jakie pokazały się w Polsce.
A co Ci wyszlo z LG? Naprawde mnie to ciekawi...

Przepraszam za pretensjonalny ton. Staram sie opierac na dostepnych publikacjach. Niemniej uwazam, ze subiektywne wrazenie uzytkownikow czesto jest wazniejsze.
Luzaczek jest offline