Podgląd pojedynczego posta
Stary 08.01.2012, 22:08   #320
zoltan666
Data rejestracji: 27.12.2011
zoltan666 w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Cytat:
Napisany przez artur111bartek Podgląd Wiadomości
to Ty nie chciałeś robić tego bD-Rebuilderem (który też to robi , i też robi świetnie) ,bo Ci nie wyszło raz , a nie wyszło bo w trakcie pracy BD -Rebuildera zrobiłeś restart kompa i dziwiłeś się że nie wyszło ?
Wczystko zacząłem późno wieczorem i poszedłem spać. Jak sie obudzilem w nocy to sprawdzilem co i jak i okazało sie, że komp sie z jakichs powodow zrestartował. Włączyłem program ponownie, uruchomiłem dalej konwersję i okazalo sie, że idzie dalej, więc głębiej nie wnikałem. Dopiero, gdy okazało się, ze cos jest nie tak z filmem, zacząłem grzebac w logu i wyszło na to, że ten restart był problemem.
Obejrzałem juz ten film i jest ok. Owszem były chyba ze trzy lekkie przeskoki, ale minimalne o ułamki sekund, dla mnie do zaakceptowania.

Cytat:
Napisany przez krzys504 Podgląd Wiadomości
Pojemnosc plyt Bluray:
SL 23866MB/23,3GB
DL 47732MB/46,6GB
W DVDFabie idzie ustawic w ustawieniach pojemnosc płyty.
Jak ustawię w DVDFab pojemność płyty na 23300MB to program pokazuje, że bedzie kompresował do rozmiaru 22.754GB. Czy te prawie 600MB program sobie sam jakos rezerwuje, czy mozna w programie ustawić na więcej, tak, aby dla konwersji pokazywało te 23,3GB?

Przy okazji taka ciekawostka. Kupiłem pewien film w jednym ze znanych sklepów internetowych i wczoraj go odebrałem. Rozfoliowałem w domu pudełko, zagladam do środka, a tam na płytach przyklejone karteczki samoprzylepne z odręcznie opisanymi wadami płyt. Niby nowe, zafoliowane, a tu taki numer.

Ostatnio zmieniany przez zoltan666 : 08.01.2012 o godz. 22:28
zoltan666 jest offline   Odpowiedz cytując ten post