Podgląd pojedynczego posta
Stary 14.01.2012, 10:46   #14306
- Deckard -
Odnowiony Cyfrowo

Data rejestracji: 23.05.2006
- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez woitas Podgląd Wiadomości
Cisną mi się na usta dwa pytania:
1. Czy faktycznie w NFZ nie ma pieniędzy?
2. Po co rozwalać coś, co dobrze funkcjonuje?
Jak nie wiadomo o co chodzi, to chodzi o pieniądze :cool:

Wysłane z mojego HTC Wildfire za pomocą Tapatalk
a że niby te karty czipowe dobrze funkcjonują ? bo jeśli tak to stwierdzam śmiało że nie ,
ja musiałem kilka razy po mimo posiadania takiej pięknej karty udowadniać że płacę składki Zus a moja siostra kóra wyemigrowała do Gdyni ,
to juz w ogóle miała jazdy bo jej powiedzieli że tą karta to sobie może linijki w zeszycie podkreślać....
- Deckard - jest offline   Odpowiedz cytując ten post