Podgląd pojedynczego posta
Stary 21.01.2012, 18:00   #4013
- Deckard -
Odnowiony Cyfrowo

Data rejestracji: 23.05.2006
- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez Smartek Podgląd Wiadomości
Jakie są najczęstsze szkody wyrządzane przy pękaniu pasku rozrządu?
W Megance poszedł i mechanik powiedział, że prognozowany koszt naprawy wszystkiego waha się koło 2k...
Zdziera ze mnie czy jestem idiotą, że nie zmieniłem rozrządu po kupnie auta?
jesli masz 16V to wtedy naprawa do 2k moze dobić....

ps nie jesteś idiota jestes 'szpyndlikorzem' bo pozornie zaoszczędziłeś 500zł a teraz dopłacisz 1500

bezkolizyjne to 8V z tego co pamiętam, chyba nawet moja pola jest bezkolizyjna a rozrząd wymieniłem po kupnie

i dobrze bo jak zobaczyłem jak rolka napięta była to zerwanie było kwestia czasu

tez bym robił stary silnik chyba ze masz do kupienia nowy z pewnego źródła na 'chodzie'

@jou łancuch tez się robi chyba ze ktoś lubi jak dzwoni jak w kościele

Ostatnio zmieniany przez - Deckard - : 21.01.2012 o godz. 18:09
- Deckard - jest offline   Odpowiedz cytując ten post