Cytat:
TombRaider napisa***322;(a)
^_^ To po co Ci DVD/CD w komputerze? Jak chcesz korzystac z takiego urzadzenia, skoro twierdzisz, ze IDE jest niepotrzebne. Zastanow sie najpierw, zanim napiszesz.
|
^_^ Ha ha... a czy ja gdzies powiedzialem ze EIDE jest nie potrzebne. Wskaz mi taki fragment.. ha.. nie znajdziesz bo nic takiego nie mowilem. Zreszta w topiku jakbys nie wiedzial caly czas chodzilo o podlaczeniu DIGITAL SP-DIF.. o czy caly czas mowie.
Cytat:
^_^ ^_^ Wobec Twojej niewiedzy proponuje zrobic eksperyment: zrob cos takiego: podlacz swoj naped do zasilania oraz tasme IDE (bez zadnych kabelkow audio). Oraz w opcjach napedu wlacz dzwiek cyfrowy. Zaloze sie ze jesli system dopuszcza twoj naped do takiego odtwarzania to sie zdziwisz ze odtwarza wlasnie przez IDE
|
Wobec Twojej niewiedzy... podlacz kabel SP-DIF oraz zasilanie do napedu odlacz kabel EIDE i jak Twoj naped ma przycisk Play.. to sie zdiwisz.. bo uslyszysz na glosnikach piekny cyfrowy dziwiek

Bez znadego Analoga i nawet EIDE.
A co do Twojej sugesti. Przeciez ja wiem ze to dziala, stwiedzilem ze NIE, nie wydaje mi sie. Caly czas chodzilo o DIGITAL - a oto wlasnie chodzilo w tym topiku, jeszcze raz przypomne. Inne rozwiazania tylko skomentowalem... a Ty i tak wyskoczyles z teroia ze sa TYLKO dwie opcje, analog i EIDE... a nic innego nie istnieje. Tak napisales.. wiec to chyba Ty masz jakies niedobory wiedzy. Zreszta prosze bardzo znajdz moja jakas nierzeczowa i bledna wypowiedz... nie znajdziesz, wypowiedzialem sie o kazdym rozwiazaniu i to szczegolowo.
Cytat:
^_^ ^_^ ^_^ Moze jeszcze powiesz, ze kazda karta ma wejscie SP/DIF czy "CD Digital"?
Pozdrawiam...
|
...a moze mi Ty tez powiesz ze z kazdym napedem dziala odtwarzanie audio przez EIDE.. to sie zdizwisz bo nie z kazdym.
^_^ Ha ha.. Ktos tu mowil o tym? Ja cos takiego mowilem.... czytaj wyrazniej watek. Caly czas chodzilo tylko i wylacznie o zlacze SP/DIF - CD DIGITAL... tylko tu inni, tacy jak Ty zaczeli snuc swoje teorie, zachywajac sie opcja cyfrowej muzyki przez EIDE... rownie dobrze w watku o plytach CD-R mozecie zaczac pisac o plytach dvd.. to to samo....
Rowniez pozdrawiam.