Dyskusja: Kabelek Audio
Podgląd pojedynczego posta
Stary 04.03.2003, 22:27   #46
-Sid-The-Rat=>
Kocham Paskudy, Świntuszę

Avatar użytkownika -Sid-The-Rat=>

Data rejestracji: 30.03.2002
-Sid-The-Rat=> niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Cytat:
Martin_TP napisa***322;(a)
Ja z gory przepraszam, ale nie moge z takimi.. @#$%@% !!! . Bo wiecie co... wiekszosc z Was gada bzdury.. i nawet jak sie wszystko wytlumaczy to i tak dalej swoje.. tak tak dwie opcje, albo analog albo IDE.. bu ha ha ^_^ Ja tam mam pelne DIGITAL od samego poczatku az po sam koniec (cd/dvd -> kabel digital -> karta muzczyna -> kabel digital -> zestaw 5.1 cyfrowy amplituner i glosniki).. i zadnego EIDE czy tez analoga nie widze w swoim podlaczeniu? Moze tasma od Flopa tez puszczacie dzwiek? Niesamowite teorie. Do jasnej cholery, po cos chyba to wyjscie Digital jest w tych napedach! Jak ktos tego nie umie urzyc, albo twiedzi ze to nie mozliwe, to porsze bardzo, zyjta w niewiedzy i zaciemnieniu. Albo jeszcze lepiej urzywajcie gramofonow, sa chyba prostrze w obsludze niz komputery i te ich kabelki.. zlacza.. analogi.. digitale.. eide, spdify... zbyt skomplikowane co? Podsumowujac mam was gdzies jak to sobie podlaczycie! Ja mam wpelni cyfrowo i tak niech pozostanie.. a wy robta jak chceta...

Z mojej strony raczej juz EOT.
nie chce byc natretny - ale z takim 'attitude' pobedziesz tu krotko - sam osobiscie cie wyprosze jesli nie zejdziesz na ziemie

mozesz bez zadnego cudowania przeslac sygnal po tasmie IDE - dokladnie ten sam ktory poslesz przez dwupinowa wtyczke, zlacze toslink czy sp/dif (nie wnikajac co jest co) - bo po to sie glowiono nad konstrukcja napedow zeby laik nie musial grzebac w srodku kompa, laczyc kabelkow z karta dzwiekowa - ktora czesto nie ma instrukcji a na plytce opisy sa zgrubne - i tak to jest - czy ty w to wierzysz? - pozwole sobie sparafrazowac - mam to gdzies...

ps - digital - to niestety tez analog ale zeby to zrozumiec trzeba byc juz elektronikiem

ps2 - nastepne 'buahahahaha' w odpowiedzi do kogos majace byc oznaka pogardy zakonczy kariere autora

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online