Podgląd pojedynczego posta
Stary 24.01.2012, 21:05   #10
Alucard1989pl
Data rejestracji: 01.01.2012
Alucard1989pl w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Samo działanie CV v10 wiem jak wygląda, ale teraz wykminiłem o co kaman (tak sądzę) to są cheaty pod NTSC a ja mam gry w wersji PAL ale sprawdzę na Crash Twinsanity NTSC, jeżeli będą działać to będę wiedział już w czym tkwił problem. A co do spatchowanego CB v10 jak mam to odróżnić ? Bo są różne wersje x/ na HDD, na DVD, jako *.elf z jakimiś plikami. DAMN!! >.< aż idzie zdurnieć co jest od czego

-----

Wszystko jasne . . . mam w wersji NTSC-U-J >.< jestem ciekaw jak znajdę spatchowanego CB v10 w wersji PAL bo googluje i 4 litery z tego mam , albo ja źle szukam ;/

-----

Mam 2 wersje CodeBreakera v10 w NTSC z 1 day pal cheatami w *.cbc. Gdy uruchamiam na pcsx2 bez problemu uruchamiają się i cheaty działają na gry w wersji ntsc, natomiast na ps2 slim jest czarny ekran podczas uruchomienia, nie ważne czy mam na mass czy mc ;/ Mój TV Panasonic pokazuje obraz podczas grania np w King Of Fighters 2006 NTSC, więc nie wiem o co chodzi

-----

Czy ktokolwiek mi pomoże? Próbuję wersję 9.2 i 10 CodeBreakera na MC i MASS, ale pokazuje mi się tylko czarny ekran ;/ naczytałem się, że kilku osobom z FreeMCBootem na MC śmiga aż miło ;/ więc co ja robię nie tak, albo czy mam dobrą wersję ? (Brak możliwości edycji wyższego posta).

Ostatnio zmieniany przez Berion : 25.01.2012 o godz. 21:03 Powód: //tp
Alucard1989pl jest offline   Odpowiedz cytując ten post