Podgląd pojedynczego posta
Stary 27.01.2012, 12:01   #2
- Deckard -
Odnowiony Cyfrowo

Data rejestracji: 23.05.2006
- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
no ale teoretycznie na lapku jak oglądasz filmy itd w domowym zaciszu to jednak wypadało by wyjąć baterie i podpiąć go na kablu

nigdy nie zrozumiem posiadaczy lapków no żeby utrudniać sobie życie w klawisze trafic trudniej, o baterie trzeba dbać itd

Cytat:
Napisany przez Conti Podgląd Wiadomości
Jejku, czy tylko w domu używa się lapka ??
Wiem, aktualnie moda na tablety przyszła i jak mobilny to od razu tablet, najlepiej "łod ługryzionego japka".

Nikt rozsądny nie napisze, że energooszczędność w SSD jest najważniejsza, bo jest kilka dużo ważniejszych plusów dodatnich, ale też jest.
ale ja ani za lapkami ani za tabletami, wiem że sie nie używa tylko w domu ,energooszcednosc w laptoklach na pewno jest ważna

ale dla mnie to że trzeba uważać na poziom baterii itd dyskwalifikuje lapki i inne przenośne ustrojstwa całkowicie

prędzej czy później ssd włożę do stacjonarki muszę się z kasa odmulić

Ostatnio zmieniany przez - Deckard - : 27.01.2012 o godz. 12:13
- Deckard - jest offline   Odpowiedz cytując ten post