Podgląd pojedynczego posta
Stary 03.02.2012, 14:29   #11
grzeniu
XV1100

Data rejestracji: 19.02.2002
grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Wygląda, że faktycznie nie ma Cd-tekstu
Właśnie u siebie sprawdzałem nero i jest. Jest track 1,2,3 i obok wykonawca i tytuł.
Spróbuj jeszcze podejrzeć CDexem wg opisu @gallusa.

Twój opis nagrywania też wygląda na prawidłowy...
W takim razie spróbuj nagrać taką kompilację u kolegi/znajomego na innym sprzęcie i sprawdź, bo cała ta sytuacja i problem jest dziwny.
Kupno nowej nagrywarki to ostateczność, a nie chce mi się wierzyć że nagrywarka może nie zapisywać CD-tekstu. No ale rzeczy niemożliwych podobno nie ma...

Tak jeszcze przy okazji spytam, może ktoś będzie wiedział. Czy oryginalne, tłoczone płyty audio CD zawierają CD-tekst? Bo wydawało mi się, że nie, ale głowy uciąć sobie nie dam. A jeśli nie zawierają, to z czego odtwarzacz odczytuje tytuły?