Podgląd pojedynczego posta
Stary 05.03.2003, 03:06   #20
pali
Թ

Data rejestracji: 14.02.2003
pali wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>pali wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>pali wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>pali wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>pali wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>
Cytat:
Zeus napisa***322;(a)

moje pytanie "masz jakis problem czy mi sie zdaje" wynikalo ze zdziwienia jakie mnie ogarnelo po przeczytaniu Twojej odpowiedzi, w szczegolnosci zdziwil mnie tekst "Znowu Ty z tą swoja świętą racją...". Tak w roli wyjasnienia to moj podpis jest kwestia z znanego polskiegofilmu, ktory pokazuje prowdziwa twarz Polaków. Dlatego tez zapytalem sie czy "pijesz" do mnie czy mi sie zdaje. A moze mnie jest za "duzo" na forum
Wiem, "Dzień Świra" - twój podpis to mi sie akurat bardzo podoba. Tak sobie zażartowałem, nieważne, moja wina, że żart nieczytelny.

Zgodzisz się chyba jednak Zeus, że takie słówka ja "pacan" i inne epitety podgrzewają atmoferę. Piszemy tutaj językiem skrótowym. Zawsze znajdzie się ktoś, kto pomyśli, że to do niego, bo niekoniecznie zrozumie kontekst. Poza tym, jak pisałem, nie znamy się osobiście i brak dystansu do wypowiedzi występuje. Jak kolega do Ciebie powie: "idioto" to przecież sie nie obrażasz, a jeśli kierowca autobusu miejskiego tak Ciebie określi?

Nie czepiam się do Ciebie personalnie, tylko wiem z doświadczenia, że na listach dykusyjnych, mailingowych itp itd trzeba unikać takich sformułowań i określeń - powodują konflikty.

Nie chodzi mi o to, że Ciebie jest za dużo na forum, to dobrze że jesteś, zresztą ja sam tutaj się namiętnie przykleiłem 2 tygodnie temu i ciągle kogoś bezczelnie strofuję (przepraszam wszystkich ). Róbmy tak aby to forum było jak najlepsze, bo mi sie to wydaje bardzo śmieszne tyle gadać o nagrywaniu płytek CD - dlatego tak dużo tutaj piszę.

Zostawmy już ten temat i bez urazy. OK?

Cytat:

J.w. nikogo nie nazwalem "pacanem", okreslilem tylko grupe osob!!! (a moze uwazasz ze w naszym spoleczenstwie nie ma "pacanow", "kretynow" itp. )
Od groma jest.

A z tym cukrem... Jakbyś chciał napędzić bimbru ze 100kg cukru, to też byś pojechał do supermarketu

Ostatnio zmieniany przez pali : 05.03.2003 o godz. 03:11
pali jest offline