Dyskusja: Bit Torrent
Podgląd pojedynczego posta
Stary 04.02.2012, 20:10   #1429
- Deckard -
Odnowiony Cyfrowo

Data rejestracji: 23.05.2006
- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez gallus Podgląd Wiadomości
Mam pytanie do użytkowników uTorrent-a czy miewają problem z kompletnością pobranych plików po wystąpieniu restartu kompa? tzn. Plik pobrany np. 10 dni temu, komp łapie zwiechę robię reset i pojawia się że plik/i jest pobrany w 99,2% i "dociąga" się do 100%
ja tak mam do teraz jesli komp sie zresetuje w wyniku jakiegoś tam błędu podczas pracy utorrenta,

szczególnie duże archiwa lubią sie sypnąć
- Deckard - jest offline   Odpowiedz cytując ten post