Dyskusja: 19" Vs. 19"
Podgląd pojedynczego posta
Stary 05.03.2003, 10:24   #4
murt
Rejestrowany

Data rejestracji: 07.07.2002
murt niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>murt niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Witam!
Ja na twoim miejscu wzial bym Samsunga. Ma troche lepsze parametry tzn. pasmo przenoszenia ale ogolnie sa bardzo podobne. O ile sie orientuje HIGHSCREEN-y maja bebechy ProView a on z kolei Philipsa. Sam mam tego ProView juz przez 6 lat i dopiero teraz zaczol sie sypac. Na poczatku stracilem czerowny kolor. Udalo mi sie naprawic, a teraz znow mam zimny lod na plycie i czasami mi obraz faluje. Lekarstwem jest male bum w monitor Mialem tez kupic sobie jakas 19'. Zastanawialem sie dokladnie nad takimi samymi monitorami jak ty ale stwierdzilem ze jesli ma mi on sluzyc przez kilka najblizszych lat to lepiej poczekac i kupic cos lepszego tzn. Iiyame 454 (okolo 1800zl). Mialem kupic ale kasy nie ma wiec teraz sie przymierzam na 17' Iiyamy. TUTAJ jest jej opis. Ale jesli wybierasz i teraz musisz ktorys kupic bierz Samsunga. Moj tata analizowal wiele gazet i buszowal w internecie i samsung mial dobre opinie.
To tyle moich wypocin jak cos mi sie jeszcze przypomni to napisze
murt jest offline   Odpowiedz cytując ten post