Podgląd pojedynczego posta
Stary 09.02.2012, 19:03   #4049
Jarson
Pa rampamer
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.10.2006
Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
A mi dziś w służbowej renówce zamarzł filtr paliwa . Gasła, a po dwudziestu sekundach można ją było odpalić na jakieś 5-10. Co ciekawe - nieważne, czy dawałem gazu, czy nie, i tak silnik gasł po podobnej chwili. No to znalazłem na nią sposób- rozpędzałem na dwójce do 60 km/h, jak już gasła wciskałem sprzęgło i czekałem do 20 km/h, po czym odpalałem i ognia Tak pokonałem kilkukilometrową podróż do garażu. Przy czym mina kierowcy, kiedy wyprzedzał mnie po jakiś dwóch km jazdy za mną, kiedy wreszcie zdecydował się na ten manewr - naprawdę bezcenna

Jarson jest online   Odpowiedz cytując ten post