Podgląd pojedynczego posta
Stary 05.03.2003, 12:59   #4
icemac
RESTECPA ~ SZACUKEN
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.02.2003
icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Sebastian997 napisa***322;(a)
Przypuszczasz ze to znowu model oparty na chipsecie serii 3 zostal podkrecony i "udaje" 5-tke ? Mam podobne wrazenie 8)
to podobnie jak ja, ale w serwisie jak to bywa goscie nie mieli zielonego pojecia i odrzucili mi naprawe (twiedzili iz testowali - transfer byl w granicach 2MB, a powinien byc w granicach jak dobrze policzylem 7MB) gwarancyjna twierdzac, ze jest wszystko suuper i czyta 48x, a prawda jest taka iz sie rozpedza zaledwie do 40x. Teraz nie wiem co robic
Dzieki za pomoc
icemac jest offline