Podgląd pojedynczego posta
Stary 18.02.2012, 19:37   #1
- Deckard -
Odnowiony Cyfrowo

Data rejestracji: 23.05.2006
- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
pije ktoś cos dziś ? ja do cholery srac*** dostałem i siedzie dziś w domu w okolicy wc :/
cholera a tak sie napaliłem na kurs gry na akordeonie przeprowadzany co weekend w lokalu 6 cio gwiazdkowym 'Pod Pianką'
p.s kurs prowadzi Pan Władysław właściciel akordeonu

edita.
a jak sie naumiem grac od pana Władysława a podatki i 'żond' ,skarbówka i inne zmory puści mnie z torbami to tak o to bede na piwo zarabiać
http://www.youtube.com/watch?v=N1-SDPZseQo

Ostatnio zmieniany przez - Deckard - : 18.02.2012 o godz. 20:02
- Deckard - jest offline  

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online