Dyskusja: Zakup myszki
Podgląd pojedynczego posta
Stary 20.02.2012, 20:29   #9
andy
logged out
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 12.07.2003
andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
Cytat:
Napisany przez Reetou
Tylko 2 przyciski?
Cytat:
Pięć programowalnych przyciskówMiej szybki dostęp do ulubionych mediów, programów lub plików.
Cytat:
Miałeś to chociaż w ręku?
Niet. I jakoś nie będę miał chyba czasu w najbliższych dniach...

Cytat:
Napisany przez Jarson
To myśmy tyle lat Andy niedaleko siebie mieszkali i nawet o tym nie wiedziałem? Myślałem, że tylko Sobrus jest z Lublina
Taaa Sobrus i ja to w jednej korpo pracujem

Cytat:
Sprzęt MS ogólnie cechuje się bardzo przyzwoitą jakością. Podobnie jak Reetou i mi ergonomia tego urządzenia na pierwszy rzut oka średnio przypada do gustu - za tę cenę wybrałbym dla siebie coś innego. Jeśli jednak nie przeraża Cię wizja braku możliwości cofania strony bocznym przyciskiem czy zmiany czułości lasera w locie, to pod względem trwałości nie powinieneś być zawiedziony
W opisie jest 5 programowalnych klawiszy. Co do zmiany DPI w locie to czy oprócz gier ma to jakieś znaczenie? Do tej pory tego nie używałem.
Jeżeli chodzi o ergonomię to co konkretnie nie pasuje?

Cytat:
Z ewentualnych wad przychodzi mi do głowy jeszcze powierzchnia gryzonia - obawiam się, że będzie na niej widać każdy odciska palca.
Też to niestety zauważyłem. Co innego w takim razie polecasz w tej cenie 100-140zł (laser, bezprzewodowa)?

P.S. Ta myszka MS nie jest laserowa :/