Podgląd pojedynczego posta
Stary 26.02.2012, 12:55   #4
andy
logged out
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 12.07.2003
andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
Cytat:
Napisany przez mikas
@demek dla mnie przede wszystkim dużą zaletą samsunga nad HTC jest to że dłużej trzyma bateria. Nie uśmiecha mi się dwa razy dziennie ładować telefon.
Wszystko zależy jak używamy urządzenia. Fakt SAMOLED+ zużywa mniej energii niż SLCD jednak przy intensywnym użytkowaniu urządzenia musisz się liczyć z przynajmniej jednym ładowaniem na dzień.
Nie ważne czy to iP, SGSII czy Sensation czy jeszcze inny.

Cytat:
Napisany przez demek
ladujesz dwa razy dziennie telefon ?
Gdy jestem w pracy to tak. Non stop dane pakietowe włączone, synchronizacja z pocztą też (IMAP IDLE). Do tego przeglądanie www, kilkadziesiąt minut gry, czasami GPS aktywny...
Nie wspomnę już o smsach czy dzwonieniu.

Jednak to bardzo intensywne użytkowanie jest

Cytat:
Napisany przez woitas
Wasza kłótnia przypomina zażartą dyskusję dwóch lasek na temat tego, czy auto czerwone jest lepsze od zielonego.
Dajcie sobie po szlagu.
Nie kłócimy się ale dyskutujemy. Przedstawiamy plusy, i minusy wyboru takiego a takiego urządzenia...