Cytat:
Napisany przez Kris
Poczytaj kilka stron wstecz, może coś znajdziesz dla siebie.
|
Tak czytam, czytam czytam... dokładnie to wszystkie posty z tego roku no i jakoś wyczytać nic konkretnego się nie da :/ tym bardziej jesli dyskusja jest przeplatana napędami BluRay gdzie nie gdzie a ja potrzebuje dobrą, jak mój pioneer nagrywarkę DVD :/
Może jednak jakieś rekomendacje?
Jak to jest z tym LiteOn DVDRW+- iHAS124 SATA OEM Black ?
Dobre to w końcu czy badziew?
Co powiedzie o napędach LG? albo asus... Najlepiej abyście mi powiedzieli co z tej listy
http://proline.pl/?g=Nap%EAdy+optycz...kat=Nagrywarki a dostępne w oddziale w Bytomiu lub Katowicach jest dobre :/ (+ komputronik Katowice)
Problem jest taki, że nagrywarkę (dobrze nagrywająca tzn BARDZO wysoka jakość wypalenie dvd jak mój pioneer (zależy mi na backupach ps2 i to głównie pod to zawsze kupuje nagrywarki) - żeby nie było że gorzej pali niż moja stara (Pioneer dvr-112BK)) potrzebuję na gwałt i z miłą chęcią bym już dzisiaj jechał zakupić :/
EDIT: Ewentualnie polećcie jakieś pół środki... tzn coś co pali z wysoką jakością backupy pod PS2 (jak już widać to mój miernik jakości nagrywarki xD) i dało by teraz używać, a zawsze potem można wymienić na coś lepszego - ważne aby lasera w PS2 nie niszczyło :/ ale jeśli to możliwe to wolałbym kupić coś dobrego od razu... z tym, że w tym momencie na ten wydatek mam max 100zł i wolałbym do pół środków nie uciekać :/