Dyskusja: Windows 8
Podgląd pojedynczego posta
Stary 01.03.2012, 19:16   #164
M@X
Get a Mac!

Data rejestracji: 18.04.2003
M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>
Berionu, cos dla Ciebie : prawy dolny rog -> Settings -> Settings -> Show adminsitrative tools ;-). Na co dzien zbedne, ale wlaczyc mozna i wiem ze zostawisz na stale :-P.

Zainstalowalem na wirtualnej maszynie zeby toto zobaczyc. Szczerze, jak grymasze na Windows, tak Microsoft wreszcie dorobil prace domowa. Masa rzeczy jest poki co rzecz jasna niedopracowana, ale pracuje mi sie fajnie. Ja, w przeciwienstwie do wiekszosci tu obecnych, nie boje sie nowych wyzwan i zmiany sposobu myslenia. I jest fajnie! Zapominamy o okienkach i zaczynamy budowac biblioteki naszych multimediow. Sprzegajac to wszystko z kontem Windows Live (zalozylem, a co!) i serwisami spolecznosciowymi i - idac dalej - z naszym telefonem na Windows Phone mamy piekna platforme na co dzien!

Kafle zle nie sa, jesli umie sie zrozumiec filozofie ich dzialania i nie bedzie sie na upartego wszystkiego probowac robic jak w poprzednich generacjach systemu. Bardzo tez podoba mi sie splashscreen przy uruchamianiu aplikacji - ladna, jednokolorowa informacja podswiadomie mowiaca "Poczekaj doslownie chwilke" zamiast ogladania obracajacej sie klepsydry i stopniowo pojawiajacego sie okna.

Slowem - nie zebym zamierzal wracac do Windows (bo i po co?), ale pierwsze wrazenie jak najbardziej na plus. Jak znajde chwile sprobuje wybudowac jakas prosta testowa biblioteke i zobaczymy jak dane beda sie widziec nawzajem w danych aplikacjach.

Hosting na świetnych warunkach z rewelacyjnym wsparciem:

M@X jest offline   Odpowiedz cytując ten post