No, mnie interesuje, ale mam zwyczaj najpierw się czegoś konkretnego dowiedzieć, a potem gadać. O tym nowym iPadzie na razie nie wiem nic.
Poza tym, że ma japko na obudowie, co zresztą dla większości fanboy'ów jest wystarczającym powodem, żeby natychmiast kupić.
[EDIT}
Z braku wiarygodnych opinii , udałem się w miejsce, gdzie (jak powszechnie wiadomo) zawrze można przeczytać obiektywne i wyważone komentarze o Apple - czyli na Myallple.pl.
Kiedy zaglądałem tak parę dni temu, większość komentarzy na temat (jeszcze nieznanego) iPad 3 brzmiała w stylu: "kupuję w ciemno", czy też "już odkładam kasę".
Dziś panuje tam dziwne milczenie i zastanawiający brak fanbojskiego entuzjazmu. Deklaracaji zakupu w ciemno jakoś nie widać, raczej wyjątkowo - jak na fanbojski portal - rozsądne pytania o ceny, możliwości, różnice...
No, może z wyjątkiem typowej dla tego kręgu odbiorców dyskusji na tematy zastępcze w stylu: "a czy będzie biały?"
Ja bym naprawdę chciał przeczytać obiektywną opinię Fanboy'a na ten temat. Tylko nie takiego w stylu "ha ha, nie stać cię", tylko Fanboya myślącego - jak np. M@x, którego opinii bardzo mi tu brakuje.
Ostatnio zmieniany przez Yossi : 08.03.2012 o godz. 05:55
|