Dyskusja: Zakup myszki
Podgląd pojedynczego posta
Stary 11.03.2012, 00:06   #33
nimal
Author
Zlotowicz

Data rejestracji: 29.03.2003
nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
a propos gumowych bokow w myszkach Logiecha
mam v470 juz 4 rok
miesiac temu na tylnej krawedzi zszedl mi kawalem tej gumy
po pociagnieciu nie mam juz jej na mniej wiecej polowie jednego boku - tego dotykanego przez kciuk
na szczescie warstaw gumy ma identyczny kolor jak plastik pod spodem, wiec jak ktos nie wie, to nie zauwazy

swoja droga v470 polecam
nimal jest offline   Odpowiedz cytując ten post