Dyskusja: Zakup myszki
Podgląd pojedynczego posta
Stary 11.03.2012, 19:53   #35
andy
logged out
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 12.07.2003
andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
Cytat:
Napisany przez Bartez
Przycisk back jak na mój gust trochę za bardzo z tyłu i trzeba wyginać kciuk, ale to pewnie kwestia przyzwyczajenia.
Przycisk do przodu naciskam opuszkiem kciuka, natomiast w tył jego zgięciem. Dzięki temu nie trzeba się gimnastykować.

Cytat:
Nie wiem, czy jest taka opcja, ale jeżeli tak, to chyba zamienię je sobie
Każdy przycisk można dowolnie zmienić. Niestety aby to zrobić wymagane jest oprogramowanie producenta - SetPoint.
U siebie mam ustawione kopiowanie Ctrl+C na kliknięcie kólkiem w lewo, wklejam przez naciśnięcie w prawo. Po przyzwyczajeniu działa to całkiem sprawnie

Po dwóch tygodniach używania muszę pochwalić myszkę. Kształt ma świetny, dłoń na niej leży idealnie. Jedyne co mnie irytuje to przesuwanie kółka. Przy włączonej blokadzie przeskoki są dziwne.
Myszki nie wyłączam w ogóle i SetPoint pokazuje mi 1086 dni.