Cytat:
Napisany przez melag
Szeroko!
Na prawdę chodzisz na mecze?
Mam od kilku lat karnet, nie zgadzam się z Twoją opinią! 
Przez ostanie trzy lata, może opuściłem dwa mecze na Bułgarskiej, dotychczas nie widziałem "bydła".
To, że Wiara Lecha krytykuje GW to inna sprawa i nie ma nic do rzeczy z kibicami i jak to nazwałeś "piknikiem".

|
Jak nie widziałeś "bydła" mogę Ci jedynie pozazdrościć. Być może mam mniejszy próg tolerancji na niektóre zachowania.
Żebyśmy się dobrze zrozumieli - nie każdego z Wiary Lecha (i kotła) zaliczam do tej grupy.
Musisz jednak przyznać, że trafiają się różne osoby, które wpływają na wizerunek wszystkich kibiców. Żeby daleko nie sięgać - wydarzenia od których zaczęliśmy ten wątek. I prawda jest taka, że takie ekscesy pojawiają się notorycznie.
Dalej. Ten przykład odnosi się akurat do Lecha, bo przykład który podał Demek nawiązywał do zachowania akurat kibiców Lecha.
Takiego zachowania nie akceptuję nigdzie. I nie pocieszam się stwierdzeniami - "inni też tak robią". Bo inni mnie nie obchodzą.
Wcale nie uważam, że skoro Wiara Lecha nie lubi się z GW, to nie ma nic do rzeczy. Wręcz przeciwnie. Wszyscy chowają się za tym konfliktem. Każda krytyka (niezależnie czy ktoś jest z Wiary Lecha czy nie) traktowane jest jak spiskowanie z GW. I tak sprawa wygląda. Dobrze, że czasem WL potrafi przyznać się do błędu. Bo muszę przyznać, że często jest tak, że osoby zupełnie nie związane z Wiarą Lecha wypowiadają się w jej imieniu i tylko jej szkodzą.