Dyskusja: Piłka Nożna
Podgląd pojedynczego posta
Stary 11.03.2012, 23:29   #1463
melag
MiniDisc
Zlotowicz

Data rejestracji: 01.02.2005
melag jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>melag jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>melag jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>melag jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>melag jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>melag jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>melag jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>melag jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>melag jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>melag jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>melag jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>
Cytat:
Napisany przez Prezesik Podgląd Wiadomości
Jak nie widziałeś "bydła" mogę Ci jedynie pozazdrościć. Być może mam mniejszy próg tolerancji na niektóre zachowania.

Żebyśmy się dobrze zrozumieli - nie każdego z Wiary Lecha (i kotła) zaliczam do tej grupy.

Musisz jednak przyznać, że trafiają się różne osoby, które wpływają na wizerunek wszystkich kibiców. Żeby daleko nie sięgać - wydarzenia od których zaczęliśmy ten wątek. I prawda jest taka, że takie ekscesy pojawiają się notorycznie.
Bzdura, jakie wydarzenia? Patrz trzeźwo, kilku popaprańców ma przekreślić dobre imię klubu? Przypomnij mi rozróbę po meczu, z ostaniach trzech lat.

Cytat:
Dalej. Ten przykład odnosi się akurat do Lecha, bo przykład który podał Demek nawiązywał do zachowania akurat kibiców Lecha.
Takiego zachowania nie akceptuję nigdzie. I nie pocieszam się stwierdzeniami - "inni też tak robią". Bo inni mnie nie obchodzą.
Jw.

Cytat:
Wcale nie uważam, że skoro Wiara Lecha nie lubi się z GW, to nie ma nic do rzeczy. Wręcz przeciwnie. Wszyscy chowają się za tym konfliktem. Każda krytyka (niezależnie czy ktoś jest z Wiary Lecha czy nie) traktowane jest jak spiskowanie z GW. I tak sprawa wygląda. Dobrze, że czasem WL potrafi przyznać się do błędu. Bo muszę przyznać, że często jest tak, że osoby zupełnie nie związane z Wiarą Lecha wypowiadają się w jej imieniu i tylko jej szkodzą.
Sorry, ale bez komentarza!
melag jest offline   Odpowiedz cytując ten post