Cytat:
Napisany przez melag
Bzdura, jakie wydarzenia? Patrz trzeźwo, kilku popaprańców ma przekreślić dobre imię klubu? Przypomnij mi rozróbę po meczu, z ostaniach trzech lat.
|
Przecież wyraźnie napisałem - że nie wszystkich za takich uważam i wyraźnie napisałem że trafiają się takie osoby. I to właśnie te osoby, których teraz nazywasz "popaprańcami" ja nazwałem "bydło". Jeśli wolisz mogę zamienić słowo "bydło" na "popapraniec". Kwestia nazewnictwa nic dla mnie nie znaczy. Podkreślę jeszcze raz i wyraźnie - bydło/popaprańcy, to tylko te osoby, które się źle zachowywały. To chyba oczywiste, że nie myślę w ten sposób o osobach, które zdrowo dopingują swój zespół. Nie rób ze mnie jakiegoś paranoika.
Prawda jest taka, że jednak tych paru popaprańców wpływa negatywnie na wizerunek klubu. Nie mówię, że przekreśla, ale w niekorzystnym świetle stawia, zwłaszcza gdy wszyscy nagle umywają ręce.
Nie chodzi tylko o rozróby (jak w Bydgoszczy), ale o całą otoczkę. Palenie rac w hali (turniej w Kórniku) czy choćby ostatnie zachowanie w Krakowie.
Zdemolowany stadion w Liege przez kibiców Wisły. Kibice Arki, którzy wpadli na turniej dla dzieci.
Dla mnie to jest koniec tego tematu.