Dyskusja: Piłka Nożna
Podgląd pojedynczego posta
Stary 12.03.2012, 00:53   #1464
Prezesik
Człekokształtny

Data rejestracji: 27.12.2004
Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>
Cytat:
Napisany przez melag Podgląd Wiadomości
Bzdura, jakie wydarzenia? Patrz trzeźwo, kilku popaprańców ma przekreślić dobre imię klubu? Przypomnij mi rozróbę po meczu, z ostaniach trzech lat.
Przecież wyraźnie napisałem - że nie wszystkich za takich uważam i wyraźnie napisałem że trafiają się takie osoby. I to właśnie te osoby, których teraz nazywasz "popaprańcami" ja nazwałem "bydło". Jeśli wolisz mogę zamienić słowo "bydło" na "popapraniec". Kwestia nazewnictwa nic dla mnie nie znaczy. Podkreślę jeszcze raz i wyraźnie - bydło/popaprańcy, to tylko te osoby, które się źle zachowywały. To chyba oczywiste, że nie myślę w ten sposób o osobach, które zdrowo dopingują swój zespół. Nie rób ze mnie jakiegoś paranoika.
Prawda jest taka, że jednak tych paru popaprańców wpływa negatywnie na wizerunek klubu. Nie mówię, że przekreśla, ale w niekorzystnym świetle stawia, zwłaszcza gdy wszyscy nagle umywają ręce.

Nie chodzi tylko o rozróby (jak w Bydgoszczy), ale o całą otoczkę. Palenie rac w hali (turniej w Kórniku) czy choćby ostatnie zachowanie w Krakowie.
Zdemolowany stadion w Liege przez kibiców Wisły. Kibice Arki, którzy wpadli na turniej dla dzieci.

Dla mnie to jest koniec tego tematu.
Prezesik jest offline   Odpowiedz cytując ten post