Podgląd pojedynczego posta
Stary 16.03.2012, 16:29   #8
grzeniu
XV1100
Zlotowicz

Data rejestracji: 19.02.2002
grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
O nożach w Philipsach możesz praktycznie zapomnieć. Wystarczają na bardzo długo.
No, chyba że sami już to zauważyli i zadbali, by jednak starczały na krótko. Przecież dziś produkowanie czegoś trwałego nie jest trendy i w ogóle bez sensu.
Nawet by mnie to nie zdziwiło. Nic a nic.

PS Tak sobie jeszcze myślę nad tymi różnymi philipsami i jednak się dziwię.
Bo nie potrafię wymienić drugiego dobrego i naprawdę trwałego produktu Philipsa
Mam, co prawda, ich radio....ale ono ma 20 lat, a wtedy jeszcze robili dobre rzeczy i trwałe.

Ostatnio zmieniany przez grzeniu : 16.03.2012 o godz. 16:36
grzeniu jest offline   Odpowiedz cytując ten post