Podgląd pojedynczego posta
Stary 18.03.2012, 17:35   #65
grzeniu
XV1100
Zlotowicz

Data rejestracji: 19.02.2002
grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Na temat vailantów słyszałem raczej pozytywne opinie

Sam mam viessmanna dwufunkcyjnego. Z zamkniętą komorą właśnie.
Złego słowa powiedzieć nie mogę. Od 8 lat wisi sobie i działa. Gdyby nie rachunki za gaz, to w ogóle bym zapomniał, że mam piec.
Pytałem kiedyś gościa, który go zakładał - czy może nie trzeba by mu jakiegoś przeglądu zrobić, sprawdzić.....powiedział, że nie ma potrzeby skoro działa.