Podgląd pojedynczego posta
Stary 29.03.2012, 05:24   #1505
DejaVu
Guru
 
Avatar użytkownika DejaVu
 
Data rejestracji: 23.08.2008
Posty: 2,819
DejaVu ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>DejaVu ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>DejaVu ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>DejaVu ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>DejaVu ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>DejaVu ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>DejaVu ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>DejaVu ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>DejaVu ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>
Oryginalny chleb to jest na zakwasie produkowanym z mąki żytniej i wody i to tyle , potem to już sól,mąka,drożdże ,woda - i masz chleb Obecnie dodawana jest chemia w postaci ''ulepszaczy'' co tam jest to nie wiem ale jest to koloru brązowego i kwaśne .W piekarni pracowałem 7lat - ile to będzie nieprzespanych nocy bułek nie jem gdyż w ustach czuję smak blachy na której one są wypiekane i przepalonego tłuszczu która owa blacha została wysmarowana , co może się trafić w cieście to nie będę mówił aby nie psuć apetytu lepiej nie wiedzieć Najlepsze bułki to były wypiekana na ''hercie'' tak jak chleb w tradycyjnej ręcznej piekarni , a nie na taśmie .
DejaVu jest offline   Odpowiedz cytując ten post