Podgląd pojedynczego posta
Stary 29.03.2012, 10:32   #3937
czary2mary
Zamaskowany

Data rejestracji: 12.10.2005
czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez sobrus Podgląd Wiadomości
Bezpłatna navi to znaczy offilne?
Navi online są do kitu bo raz ze sie placi za transmisje danych.
A dwa ze na zadupiu traci zasieg, a akurat tam jest potrzebna...
Cytat:
Napisany przez andrzejj9 Podgląd Wiadomości
Najlepsza bezpłatna to chyba ciągle jest w Nokii..

Chociaż ktoś mi mówił, że Google też coraz lepiej się sprawuje.. (czy to prawda nie wiem)
Tak tylko offline!!

sam testuje na N8 noki navi w PL jak na razie bezproblemowo choć korzystam sporadycznie .
na samsungu Google raczej marnie mi się sprawuje -wiesza się i zamraża ale to może wina słabego fona-.

Mój sklep on-line
czary2mary.pl
czary2mary jest offline   Odpowiedz cytując ten post