Podgląd pojedynczego posta
Stary 06.03.2003, 00:42   #16
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Juz sporo Ci powiedziano, ale jeszcze sie dolacze. Nie tak dawno, bo z miesiac temu, sam zastanawialem sie, jaki dysk twardy kupic. Mi specjalnie nie zalezalo na pojemnosci (i tak nie uzywam zwykle wiecej niz 5 - 10GB) wiec po przeanalizowaniu stosunku ceny do pojemnosci zdecydowalem sie na 60GB. Zostal jeszcze wybor firmy. W koncu zdecydowalem sie na Maxtora (2MB bufor, 7200) i w sumie jestem z niego zadowolony, ale niewykluczone, ze jesli teraz bym jeszcze raz wybieral kupilbym wlasnie Caviara z 8MB buforem. Zastanawialem sie nad takim (tylko, ze 40GB) i nie kupilem go tylko dlatego, ze obawialem sie o glosnosc pracy (w kilku sklepach powiedzieli mi, ze jest bardzo glosny). Jednak na forum wlasciwie wszyscy mowia, ze wcale taki glosny nie jest, a zdecydowanie wszyscy, ktorzy go uzywali mowiac, ze naprawde jest cholernie szybki. Takze z tych trzech, ktore wymieniles jak i w ogole ze wszystkich, ktore teraz sa dostepne polecalbym Ci wlasnie tego Caviara 80GB. Seageaty sa popularne, ale oprocz tego, ze ciche, to niestety najwolniejsze, a Maxtor jest wlasnie takim rozwiazaniem posrednim. Zdecydowanie najlepszy jest Caviar.

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online