Dyskusja: Mecz :)
Podgląd pojedynczego posta
Stary 06.03.2003, 00:48   #35
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Franc napisa***322;(a)
Jak chcesz to wykasuj jeden lub poproś o wykasowanie - osobiście mam "gdzieś" jaka cyferka jest pod ksywką - nie startuje w żadnych zawodach

Bez urazy
Popieram. Juz mnie troche zaczyna meczyc ta co chwila powracajaca dyskusja na temat nabijania sobie postow. Dajmy sobie z tym spokoj. Jesli ktos chce sobie nabijac posty to niech nabija. Jego sprawa. A argumenty, ze potem ktos taki odpowiada nowym jako jakis specjalista mnie nie przekonuja. Kiedy trafilem na forum i otrzymalem odpowiedzi na swoje pytanie nawet nie popatrzylem na ilosc postow swojego rozmowcy. Bo i co mnie to obchodzi. Wazne jest dla mnie to, co mowi, a prawdziwosci tego i tak nie ocenie na podstawie cyferki, ktora widnieje pod jego podpisem.
Skonczmy w koncu ten temat bo robi sie nudny.

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post